Akciók

Ablakok

Homlokzati műanyag nyílászárók. Minőség egy életen át!

 

Az ablaknak többet kell nyújtania, mint a csillogó küllem és tiszta kilátás. Meg kell felelnie például az építtetők, építkezők magas igényeinek. Természetesen az Ön egyéni kívánságait is tökéletesen ki kell, hogy elégítse. Éppúgy, ahogy az Aluplast® műanyag ablakai, hiszen az Aluplast® műanyag ablakai új mércét teremtettek az ablakgyártásban. Ideális mindazoknak, akik sem optikai, sem műszaki szempontból nem hajlanak a kompromisszumokra.

Az Aluplast® műanyag ablakai a jövő megfontolt befektetései, hiszen olyan kiváló minőségi jellemzővel bírnak, amelyre Ön bátran hagyatkozhat. Kompatibilitásuk révén tökéletesen illeszkednek az Ön egyéni elképzeléseihez, és már ma megfelelnek a holnap követelményeinek. A kiforrott technika, gondoskodik a kiváló hang- és hőszigetelésről. Az Aluplast® műanyag ablakok összekötik a legkorszerűbb ablaktechnikát a legmagasabb komforttal, hogy Ön évtizedek múlva is örömét lelje benne.

A 7000-es rendszer új mércét állít az ablakgyártásban. A 4000-es rendszer továbbfejlesztése és kombinációja a 80 mm-es beépítési mélységgel a legmodernebb technikát ötvözi a legnagyobb komforttal. Ez az újítás fokozott hő- és hangszigetelési tulajdonságot eredményez, ami által ablakai nagymértékben kitűnnek a hagyományos ablakokkal szemben. Ezekben az ablakokban folyamatosan örömét leli.

Az ALUPLAST cég  már  25 éve foglalkozik a németországi Ettlingenben műanyag nyílászárok
profilrendszerének gyártásával  fejlesztésével és kereskedelmével.

A hosszú évek tapasztalatának és a kiváló minőségű, megbízható termékeiknek köszönhetően  Európa összes országán kívül még a távoli Mexicóba is exportálják ablakaikat.
Cégünk által forgalmazott ALUPLAST nyílászárók Lengyelországban kerülnek összeszerelésre.

 

Profil:

Sugárzó harmónia ALUPLAST típusú műanyag homlokzati nyílászáró rendszer, mely 3, 5, 6 légkamrás, hőhídmentes, időjárás és ütésálló kemény PVC profilból, acél merevítéssel, körbefutó kettős ütköző tömítéssel készül.
  • IDEAL 2000, 3 légkamrás, 60 mm beépítési mélységű sarkos profil
  • IDEAL 4000, 5 légkamrás, 70 mm beépítési mélységű sarkos és lekerekített profil
  • IDEAL 7000, 6 légkamrás, 80 mm beépítési mélységű lekerekített profil

 

Vasalat:

ezüst színű G-U (Gretsch-Unitas)

 

Üvegezés:

GLASPOL 4-16-4 mm-es rétegfelépítésű, fokozott hőszigetelésű, hőhídmentes "meleg keret", a hőátbocsátási tényező: Ug =1,0 W/m2K!!!

Tömítés: kettős rendszerű szilikon tömítés fekete vagy szürke színben.

 

 

Egyéb:

a bukó-nyíló ablakok többfokozatú résszellőző vasalattal vannak ellátva, hibásműködés-gátló alapkivitelben, IDEAL 4000 profil lehet egy vagy mindkét oldalon színes (fautánzat vagy RAL)

 

Beépítés

Igény esetén a nyílászárókat és kiegészítőket szakszerűen beépítjük, felszereljük.
Az általunk elvégzett beépítésre minden esetben  garanciát biztosítunk.
Beépítés új épületbe, megfelelően kialakított nyílásokba: 3800 Ft / nm + ÁFA.


Beépítés régi épületbe bontással, nyílászáró cserével: egyedi árajánlat alapján.
Árajánlatunkat helyszíni felmérés előzi meg, amelynek díja az általunk elvégzett munkából visszajár.
Kivitelezési munkáinkra árajánlatot ügyfélszolgálatunkon kérhet: 06/30-289-0785