Akciók

Magunkról

Tisztelt Látogató!

Bohus és TársaEngedje meg, hogy bemutassam Önnek vállalkozásunkat, a Bohus és Társa Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaságot.

Vállalkozásunkat 1991 évben alapítottuk feleségemmel. Ezt megelőzően nyolc évig voltam egyéni vállalkozó.
Kezdetben alkalmazottaink száma kettő, három fő volt. Mára Szentes és környéke piacvezető takarító vállalkozásává fejlődtünk.
Alkalmazottaink létszáma 40 fő.

Szolgáltatásunkat megbízható, képzett munkaerővel magas színvonalon végezzük, a Megrendelő munkaidejéhez igazodva.

Kezdetben takarítással parkettacsiszolással, redőny-reluxa készítéssel foglalkoztunk. Kiegészítettük tevékenységünket többek között mosodai szolgáltatással, megrendelőink telephelyein műszaki felügyelet ellátásával, TMK munkák végzésével.
Műanyag nyílászárók, és beltéri ajtók kereskedelmével. Ez évtől tevékenységünket az épületek homlokzati hőszigetelésével bővítettük.

Szentesen a cégünk az első redőny-reluxa készítő, takarító őrző-védő vállalkozás .
A mi műhelyükből kerültek ki a szentesi redőnyösök. Tíz év kihagyás után a kezdeti lelkesedéssel és ambícióval újra kezdtük az árnyékolás technika eszközök gyártását, forgalmazását. A minőség garanciája a kiváló Német "heroal" redőnyrendszer.

Az általunk forgalmazott termékek magas színvonaláról meggyőződhet a horváth Mihály utca 4. sz. alatti bemutatótermünkben. A termékekre minőségtől függően 24 és 72 hónapig vállalunk garanciát.

Mi mossuk, szállítjuk, javítjuk a szentesi LEGRAND RT dolgozóinak munkaruháit.
A fokozott megrendelői igényekhez igazodva munkaruhamosás szolgáltatásunkat kiegészítettük, bérmunkaruha szolgáltatással.

A Bohus és Társa Bt. kiváló nagy teljesítményű ipari takarítógépparkkal rendelkezik, az OKI és ÁNTSZ által minősített és engedélyezett környezetbarát tisztítószereket alkalmaz, melyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.

Bízom benne, hogy tájékoztatónk meggyőzte Önt arról, hogy szolgáltatásaink igen széles körűek, és igazodnak a megrendelői igényekhez.

"Hisszük, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat alapja a korrektség, hiszen csak ebből származhat az a bizalom, amely a valóban tartós együttműködés záloga lehet."